Meny

Start
Biografi
Filmografi
Discografi
Texter
Videos NY
Böcker m.m.
Wallpapers

Länkar  Köp Alice prylar  Sponsor
Alice Cooper Bio


/ Start / Barndomen / Banden / Avrättningar / Ormarna /
/ Alkoholen / Teater / Religon / Priser /
Avrättningarna
Alice har använt sig av tre olika avrättningar.

Hängning

Det gick till så att Alice under hela showen hade en pianotråd runt midjan. I slutet av showen lades snaran runt halsen på Alice (också kopplad till pianotråden). Under ropen Häng honom, Häng honom öppnades en fallucka under Alice, lamporna slocknade och ett band med åska spelades och det började blixtra. Denna typ av avrättning användes på: Killer turnen (1971), School´s Out turnen (1972) och Raise Your Fist And Yell turnen (1988).

Guilljotin

Alice stoppade in huvdet i guilljotinen, han hade lämnat ifrån sig mikrofonen men fortsatte att sjunga de sista textraderna. (Han mimar, den som då sjöng var Michael Bruce) Slutet var ett förinspelat band så att de övriga
musikerna kunde lämna sina instument för att attakera Alice avhuggna huvud och resten av hans "döda" kropp. Denna typ av avrättning användes på:
Billion Dollar Babies turnen (1973), Muscle Of Love turnen (1974), King Of The Silver Screen turnen (1977-1978), Constictor turnen (1986), Trash turnen (1990), Monsters Of The Millenium turnen (2001), Dragontown (2001) och på Dirty Diamonds turnen (2005).

Elektriska Stolen

Om denna typ har jag tyvärr inte hittat några uppgifter om hur det gick till. Denna typ av avrättning användes på: Love It To Death turnen (1970) och Madhouse Rock turnen (1979).

Avrättning på Hey Stoopid Turnen?

Enligt de uppgifter jag har hittat så förekom det ingen avrättning under Hey Stoopid turnen, men den spelning jag själv såg på Olympen i Lund avrättade han inte sig själv men istället en ung flicka. Det gick till som så att en flicka från "publiken" hoppade upp på senen, två män i "munk" kostymer tog henne och hon placerades på ett bord som hissades upp i luften det blixtrade och de sänkte sedan ner henne igen. Alice "lekte" sedan med hennes livlösa kropp.Sponsorer


© 1998-2010 AliceCooper.se om inget annat anges.
AliceCooper.se är en inofficiell sida och har ingen kontakt med Alice Cooper mangement.
Vi kan därför inte hjälpa er med att kontakta Alice eller någon av hans musiker.

För bästa visning bör du ha skärminställningarna på 1024x768pxl, och teckenstorleken "Mellan"
Gillar ni sidan? Sponsra

Powered by  MyPagerank.Net
Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net

har besökt AliceCooper.se