AliceCooper.se / Soundtracks / Den största Svenska Alice Cooper Sidan
 
 
   
   
   
   
   
 


Meny

Start
Biografi
Filmografi
Discografi
Texter
Videos NY
Böcker m.m.
Bilder
Wallpapers

Forum

Länkar

Crew

Webshop

Sponsra / Annonsera


  Köp Alice plattor


  Sponsor


Alice Cooper Soundtracks Se även: Video & DVD och Filmer


Fredagen den 13 del 6 (1986)

Tre låtar har Alice med på soundtracket och de är: He's Back, Trick Bag & Teenage Frankenstein. Hard Rock Summer spelas också i filmen. Alla låtarna från soundtracket finns på Constrictor, Hard Rock Summer finns med på boxen Life And Crimes Of Alice Cooper.Iron Eagle 2 (1988)

Alice fick en förfrågan om han ville spela in en låt speciellt för Iron Eagle, låten var I Got A Line On You som är en cover. I orginal gjordes den av Spirit, 1969 och fick då en 25:e plats på USA toppen. Förutom soundtracket så finns låten med på Poision Promo och Life And Crimes Of Alice Cooper. Det gjordes även en video som finns med på Hard and Heavy vol 7.Shocker (1989)

Alice har totalt med tre låtar här. Han medverkar själv på Shockdance som han gjorde tillsammans med Dudes Of Wraith, en grupp som sattes ihop speciellt för filmen. Han skrev tillsammans med Desmond Child Love Transfusion som framförs av Iggy Pop Och så har vi den gamla Alice classikern No More Mr. Nice Guy men här framförs den av Megadeth Megadeth gjorde en video för låten och Alice medverkar lite kort i slutetBloodrayne (2005)

Alice medverkar med låten Mankind. Filmen utspelar sig i 1700-talets Rumänien där Rayne, en halv-vampyr, söker hämnd på sin far. Bland skådespelarna finner vi bl.a. Kristanna Loken, Ben Kingsley och Michael Madsen. Tyvärr medverkar inte Alice i filmen. En musikvideo finns även till låten där Alice dock medverkar själv.


Se även: Video & DVD och Filmer© 1998-2010 AliceCooper.se om inget annat anges.
AliceCooper.se är en inofficiell sida och har ingen kontakt med Alice Cooper mangement.
Vi kan därför inte hjälpa er med att kontakta Alice eller någon av hans musiker.

För bästa visning bör du ha skärminställningarna på 1024x768pxl, och teckenstorleken "Mellan"
Gillar ni sidan? Sponsra

Powered by  MyPagerank.Net
Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net Msn bot last visit powered by MyPagerank.Net

har besökt AliceCooper.se